panelarrow

Hitta Aktivitet

Roliga och spännande fritidsaktiviteter

Medarbetaraktiviteter i Göteborg

Att anordna aktiviteter för arbetslaget har varit populärt i flera år nu och begreppet ”team building” har fått en bredare betydelse och innefattar allt från grillfester till kurser. Oavsett vilken aktivitet det är brukar syftet vara att svetsa samman de anställda.

Ett företagsevent kan antingen anordnas av den anledningen eller enbart av den enkla orsaken att arbetslaget ska få en bra, rolig och/eller intressant upplevelse.

Gokart

Hjälp med att ordna eventet

Det kan vara mycket att planera när ditt arbetslag ska ha ett företagsevent. Ofta finns inte tiden och det är heller inte säkert att du vet vad som behöver göras för att eventet ska bli lyckat. Om du känner dig osäker kan det vara en smart idé att anlita någon professionell eventbyrå som ordnar allt som behövs.

Förslag på aktiviteter

Gokart

Gokart brukar vara uppskattat av de flesta och är inte uteslutande en aktivitet för killar och män. Rädsla kan få en del att inte våga pröva, men risken att skada sig är minimal. Har du frågor gällande gokartkörningen kan du vända dig till gokartbanan. På de flesta hemsidor för gokartklubbar eller banor har de svar på de vanligaste frågorna. De som trotsar sin rädsla blir positivt överraskade när de märker hur kul det är . Alla som kör får overall och hjälm samt en kort genomgång om reglerna. När deltagarna har kört ett par träningsvarv börjar tävlingen på allvar. Dagen kan sedan avslutas med till exempel en middag på en restaurang i närheten.

After work

En after work kräver inte lika mycket planering och hela idén med eventet är att det ske på kvällen, efter arbetet. Förslagsvis kan du boka plats på ett uteställe som har kombinerad restaurang och pub.

Företagsmingel

Ibland kan det bli en dålig uppslutning kring företagsmingel, men det är både ett bra sätt att knyta nya kontakter samt för att ha trevligt. Mat och underhållning brukar vara ett självklart inslag och likaså är föreläsningar vanligt förekommande.